Pages

Tuesday, March 13, 2012

Aktiviti anak2

Assalamualaikum...

Cuti sekolah bermula lagi. Tapi seminggu je la. Anak-anaku dah bising asyik ajak pergi hotel nak mandi kolam. Rumah tak ada kolam renang begitu la. Layan je la anak-anak ni kalau tak, alamat tunggang langgang la kat rumah nanti. Sepupunya pun ada skali ni.silap2 nanti ibunya pulak yang terbalik.ihik3

Plan pergi kuantan je la. dok hotel walaupun rumah kakak dekat je tapi matlamat utama nak mandi kolam, teruskan aje dengan duduk di hotel melayan anak-anak. Ibunya dapatlah tumpang sekaki mandi kolam.ahaks

Malam tadi kakak dah ajak keluar untuk makan malam bersama-sama.mulanya tolak,ini semua gara-gara vanila coklat.hebat kan kisah percintaan ni.tetiba kakak cakap ada buat barbeque dan makan2 secara anak branak je kat rumah kakak sepupu.terus aje mulut ni dengan laju mengatakan iye nak ikut.bukan apa terbayang misti ramai keluarga yang berkumpul kan.lama tak jumpa diorang. Kalau nak diikutkan rutin tahunan kitorang "family day" pada bulan tiga ni tapi salah seorang kakak ku sedang mengerjakan umrah terpaksa lah ditangguhkan.mungkin bulan lima ni kot.dimana?tunggguuuu...

5 comments:

zati embong said...

nk dtg bukit gambang resort city ke kak?

Cik Tetra said...

wahhh.ade family dayy? bestnye.. :)

siMpLY nana said...

Jat,mulanya rancang begitu lah.dh penuh.jadinya kami berkampung di ms garden je la..hik3.mandi kolam ni tak penat k nana nk melayan.setempat je.kalu kt gambang sek nk naik tangga,penat.dorang suka men gelongsor tinggi2.hik3.jahat kan.dh ad kuantan dr hari selasa ri tu.

siMpLY nana said...

Waeda, seronok berkumpul ramai2 selain hari raya..

Aziri Pauzi said...

Vanila Coklat?

Oh tidak...

Gua da start lebelkan citew tu sebagai perusak keharmonian keluarga sebab kes anda dia ats..

kakakakaka~ naseb bek da tamat..

totallymejah.blogspot.com